La 19.5. 50-lukufestarit, Haikan lava, Tampere

Väkinäinen uppaaminen kielletty!!! Epäasiallisuus saattaa johtaa ilmoituksen poistamiseen. Lue ensin myös tiedotteet.

Valvojat: BAT9, Moon Kat

La 19.5. 50-lukufestarit, Haikan lava, Tampere

ViestiKirjoittaja jeenie » Ma Touko 14, 2018 11:23

THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2018!

Jo perinteiseksi muodostunut The 50’s Summer Festival järjestetään lauantaina 19.5.2018, jolloin vintagen ja rock'n rollin ystävät kokoontuvat jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.

Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma on piristävä ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuva mielenkiintoinen ja nostalginen kokonaisuus, joka samanaikaisesti on kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:

KUNTO ”KUNTSI” OJANSIVU
on näyttelijä, ohjaaja ja näytelmäkirjailija. Suomen kansa tuntee hänet varmaankin parhaiten Tonttu Toljanterin roolista TV2:n Joulukalenterissa. Elokuvarooleja hänellä on ollut mm. Alpo Rentun ruusussa (2001) ja Adolf Paul Sibelius –elokuvassa (2003).

Kunto on kunnostautunut myös lukuisten näytelmien ja musiikkirevyiden käsikirjoittajana. Päätavoitteena hänellä on ihmisten hyvälle tuulelle saaminen.

Näyttelijän laulunlahjat ovat tulleet myös tunnetuksi vuosien varrella. Kunto on esittänyt v. 2009 lähtien Olavi Virtaa musikaaleissa ja näytelmissä eri puolilla Suomea. Ensi kesänä hänet nähdään mestarin roolissa Jämsän Kesäteatterissa.

JEENA & VAUHTIKALLOT
Kyllä, nyt on vauhtia kalloissa! Veikeä orkesteri tarjoilee suomalaista rokkenrollia ja letkeää svengi-iskelmää 50-lukulaisittain. Luvassa on lisäksi humoristisia numeroita, eksoottista sykettä ja unhoon painuneita helmiä.

Jeena & Vauhtikallot julkaisevat keväällä ensimmäisen suomenkielisen albuminsa, jolta on jo radiosoittoon lohkaistu mainio kappale ”Odota en!”
https://www.youtube.com/watch?v=HC_gck3A154

Tahdon rokata (acc.)
https://www.youtube.com/watch?v=Z9m92F9iU3k


ARON & COOL COMPANY
Aron & Cool Company huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!

Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock'n Roll.

*****
Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!

The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin!

Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia.

Hyvän musiikin ja ruoan lisäksi tänä vuonna on tarjolla silmänruokaa, kun kauniiit ja teeman mukaisesti pukeutuneet tytöt kilpailevat ensimmäistä kertaa Miss 50’s tittelistä!

Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!

Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla pientä korvausta vastaan.

P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.
Katso video tästä: https://youtu.be/filg_kmjzwI

TERVETULOA!
Tapahtuman tuottaja Juha Leppänen
The 50’s Summer Festival
La 19.5.2018, klo 19-24
Haikan lava, Pirkkala
Ikärajaton
Liput 20€/10€ (lapset alle 12v.)
Ennakkomyynti: Juha Leppänen

Info ja haastattelupyynnöt:
Juha Leppänen
juha.a.leppanen@gmail.com
P. 040-552 9032
Jeenie
jeenie
 
Viestit: 68
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2010 11:43

Paluu Tapahtumailmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron